0
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

BOAĆI: U „FIFA“ saigrači imaju neke šanse, u stonom tenisu sam najbolji…

Objavljeno: 11.04.20 u 16:22

Fudbaler koji je odigrao 89 utakmica u crveno-belom dresu, postigao 58 golova uz 12 asistencija i neko ko je zvezdašima doneo mnogo radosti, Ričmond Boaći uspešno se oporavio od povrede i vratio se redovnim treninzima.

Napadaču kluba iz Ljutice Bogdana nedostaje teren, utakmice i saigrači, ali ističe da sjajna atmosfera unutar ekipe pomaže da se lakše izdrže ova vremena.

Posebnu zahvalnost duguje navijačima koji su mu pomogli da se što pre oporavi, a slobodno vreme provodi sa prijateljima igrajuči „Soni“ i stoni tenis.

– Vredno radim i treniram po program koji sam dobio od stručnog štaba. Imao sam probelma sa povredom, ali sa se oporavio i sada sam 100 odsto zdrav i mogu da treniram po svakodnevnom programu. Imam neophodne sprave za vežbanje, napravio sam teretanu kod kuće. Radim mnogo, ali bilo bi lepše da sam sa saigračima. Mnogo mi nedostaje lopta, igram fudbal od malena i mesec dana bez lopte mi je prilično čudno, ali moramo da budemo disciplinovani kako bi iz svega ovog izašli još jači – naglasio je Boaći.

Opisao je i kako izgledaju njegovi treninzi.

– Treninzi nisu laki, dnevno trčim sedam do osam kilometara, a potom vežbe za jednu, pa za drugu nogu zbog povreda koje sam imao. U ovoj situaciji trudim se da radim i više nego uobičajeno, jer nedostatak utamkica može da utiče na igrače, a upravo iz tog razloga je bitno da se vratimo što spremniji kada sve ovo prođe. Znam da je ovo teško vreme za sve, zato je bitno da se držimo zajedno, kao tim.

FOTO: FK Crvena zvezda

Centarfor je iskreno odgovorio i na pitanje šta mu najviše nedostaje sa našeg stadiona.

– Mnogo mi nedostaju navijači. Naravno, tu su i utakmice koje igramo, ali kada izađete iz tunela i ugledate pune tribine i ljude koji pevaju sve vreme to jedan od najlepših i najneverovatnijih stvari u karijeri. Otkako sam došao oni su uz mene i hvala ima na tome. Takođe, želim da poručim ne samo našim navijačima, već svima koji su u Srbiji, da se svi držimo zajedno. Verujem da će ovaj virus uskoro proći, zato ostanite kod kuće da tako pomognemo svima.

Takođe, povremeni reprezentativac Gane opisao je svoj dan.

– Vreme kod kuće porvodim igrajući “Soni plejstejšn”, naročito “FIFA”, a takođe volim da igram i stoni tenis pošto ga imam u svom domu. U “FIFA” možda neko i može da me pobedi, ali u stonom tenisu sam najbolji, niko od saigrača ne može da mi parira – sa osmehom je podvukao Boaći.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ko se seća tog prvenstva? 🖐 Atina 1995, finale Jugoslavija-Litvanija!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter