0
Domaći fudbal

KOKIR: Vojvodina se dobro organizovala u krizi, vodi se računa o svemu!

Objavljeno: 09.04.20 u 12:54

Četvrta nedelja od kako je uvedeno vanredno stanje u Srbiji već uveliko traje, a za to vreme, fudbaleri Vojvodine, kao i svi ostali sportisti u našoj zemlji, treniraju isključivo bez fizičkog kontakta sa drugim ljudima.

To će svakako ostaviti traga na njihovu fizičku spremu i kondiciju, ali kada je fudbalski klub Vojvodina u pitanju, učinjeno je sve da se igračima omoguće što optimalniji uslovi za trening.

To potvrđuju i reči mladog prvotimca crveno-belih Jovana Kokira (19).

– Klub se dosta dobro organizovao u ovom vanrednom stanju, pošto nam je dao plan rada po kojem treba da treniramo. Sa našim kondicionim trenerom, tri puta nedeljno imamo zajedničke onlajn treninge, a i pored toga, mi igrači smo stalno na vezi sa stručnim štabom, kao i međusobno. Osim treniranja, preostalo vreme provodim kod kuće sa porodicom, uz filmove, serije, karte itd. – kaže Kokir.

Osim plana rada, klub je svim igračima omogućio i sobni bicikl, kako bi i na taj način mogli da održavaju kondiciju.

Zaista se vodi računa o svakom detalju, pa je tako svaki igrač dobio sobni bicikl za trening. To nam mnogo znači, jer sada, čak i da se uvede 24-časovna zabrana kretanja, nećemo biti u problemu. Naravno, svi se nadamo da će ovakvo stanje što pre proći, a da bi se to desilo, potrebno je da ostanemo kod kuće i maksimalno se čuvamo kontakta sa ljudima – napomenuo je Kokir.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter