0
Evropske lige

ZVEZDA REALA UDARILA NA BARSU I PEŠIĆA: To što oni rade je beskorisno – pomažu klub, a ne obolele…

Objavljeno: 08.04.20 u 18:41

Kriza izazvana pandemijom virusa korona, žestoko je uzdrmala Španiju.

Ništa manje burno nije na sportskoj sceni, gde dva najveća kluba ponovo „nemaju mira“.

Fudbaleri Barselona prihvatili su smanjenje plate od 70 odsto, kako bi sačuvali radna mesta zaposlenima, a klub mogao da normalno funkcionište. Na to su reagovali koašarkaši, koje trenira Svetislav Pešić, koju su izneli predlog da ako za to bude bilo potrebe, njihova primanja budu još više smanjenja od pomenutih procenata.

S druge strane, Real Madrid nije najavio slične mere, a na poslednja dešavanja u redovima Katalonaca reagovao je as kraljevskog kluba Toni Kros. Nemački vezista kritikovao je potez Barselone, na način koji je privukao veliku pažnju tamošnje javnosti.

– Ja sam skroz protiv toga da se zbog krize koju je uzrokovao korona virus smanjuju plate fudbalerima! Treba da dobijemo cele plate, pa da sami odredimo kome ćemo, od onih kojima je pomoć potrebna, donirati. Potpuno je beskorisno ono što rade u Barseloni, potpuno… Oni daju pare klubu čiji su igrači i treneri, a ne onima koje je korona virus najviše pogodio, bolesnima od Covid-19 – rekao je Kros.

.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter