0
Evropske lige

DRUGAČIJI POGLED MANEA: Sanjam o tituli Premijer lige, ali…

Objavljeno: 08.04.20 u 17:59

Šta će biti sa Premijer ligom – jedno je od najčešće postavljenih pitanja, od momenta kada je krenula kriza…

Ukoliko se takmičenje poništi, značilo bi da Liverpul ostaje bez titule, koju čeka od 1990. godine i koja je bila praktično obezbijeđena, jer su Redsi u trenutku prekida imali 25 bodova više od Mančester sitija.

To bio veliki udarac za navijače, za klub i grad, ali jedan od simbola dominacije Klopovog tima ima razumevanja za čitavu situaciju.

– Naravno da želim da pobeđujem i osvajam titule. U slučaju da se to ne dogodi zbog prekida ili poništenja sezone, jasno je kakav bi to bio udarac za nas i za klub, navijače… Međutim, u ovom trenutku mnogo ljudi širom sveta ima veće probleme i pati. Mnogi su izgubili članove porodica, teška su vremena… Moj san je da bude prvak Engleske i to ove godine. Ali, prihvatiću svaku odluku, sve je to deo života. Ako ne ove, nada, se da ćemo je osvojiti naredne godine – rekao je Mane.

Senegalac je na 26 utakmica Premijer lige ove sezone postigao 14 golova i devet puta asistirao, te je bio važan šraf Klopovog tima…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter