1
Domaći fudbal

TOMISLAV KARADŽIĆ U ŠOKU: Bez obzira na onakav rastanak, Antićev odlazak je šteta za sve!

Objavljeno: 07.04.20 u 18:40

Nakon smrti trofejnog stručnjaka Radomira Antića oglasio se i Tomislav Karadžić.

Bivši predsednik FS Srbije je izrazio žaljenje zbog smrti ‘Mistera’ Antića. Upravo nakon sukoba sa Karadžićem Radomir Antić napustio je klupu reprezentacije Srbije.

NEĆE GA NIKADA ZABORAVITI: Antić je stvorio moćnu Barsu, legende kluba mu se poklonile! (FOTO)

Iako je imao zapažene uspehe sa reprezentacijom i u svojim zalaganjem uspeo da vrati kult navijanja za nacionalni tim koji nam je u poslednje vreme ponovo postao stran.Karadžić je izrazio žaljenje zbog gubitka Antića.

– Tužan sam zbog poslednjih vesti. Radili smo zajedno dve godine, ostavio je dubok trag. Briljantno je vodio reprezentaciju… Na ovaj način izražavam saučešće njegovog porodici – izjavio je za ‘B92’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ostani i treniraj kod kuće! #KodKuceJeZakon #IgreSuZakon ❤️

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Bukvalno cela fudbalska Evropa tuguje zbog odlaska srpskog trenera.

– Trenirao je najveće španske klubove, sva tri velikana. Veliki imidž je pravio za srpski fudbal i njegov odlazak je šteta za sve. Cela generacija koju je trenirao verujem da je tužno primila vest. Veoma su ga poštovali – ističe Karadžić

Govorio je nekadašnji predsednik FSS-a i o prekidu saradnje sa Antićem.

Mi iz FSS, bez obzira na onakav rastanak i nesporazume, sa Antićem međusobno nikada nismo prešli granice. Između nas uvek je bilo poštovanja, nikada loših stvari. I to bi trebalo naglasiti – istakao je Karadžić.

0
0

1 Komentara

  1. I ovaj zlikovac dožive duboku starost u blagostanju i od ponekih uz poštovanje!?
    Sve što je u životu radio bio je plod manjeg ili većeg kriminala a ostaće upamćen po tome što je ionako jadan srpski fudbal srozao na najnižu granu mešetarenje, sukobom interesa, nameštanjem utakmica i ličnim bogaćenjem, što mu je zapravo zanimanje.
    Dobra je Srbija što je uopšte ima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter