0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

VOLIMO TE: Španci žale zbog smrti srpskog trenera – sve naslovne strane posvećene Antiću…

Objavljeno: 07.04.20 u 10:38

Ljubitelji fudbala na Pirinejima žale za legendarnim trenerom.

U moru loših vesti, koje poslednjih dana dolaze iz Španije, nadovezala se sinoćna, da je fudbal ostao bez istinske legende – Radomira Antića.

Čuvena madridska Marka je osvežila sećanje na period kad je ovaj Užičanin bio trener Atletika i ostvario veličanstven uspeh osvajanjem duple krune 1996. godine. Zato na naslovnici dominira Antićeva fotografija, uz reči: „Radomire, volimo te“.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naslovna strana današnje Marke! 🙌 #RadomirAntic #Marca #RIP Inače Antić je jedini trener koji je vodio sva 3 velikana iz Španije – Atletiko Madrid,Real i Barselonu!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Mundo Deportivo na naslovnoj strani konstatovao je Radomir Antić bio velikan…

List Sport naslovnicu je posvetio Kilijanu Mbapeu i mogućem transferu u Real, ali je „gornjak“ posvećen Radomiru Antiću, uz poruku da je „trener koji menja sve“.

Uz Marku, drugi najutiacniji španski list As, takođe je deo naslovne strane posvetio Antiću…

Trofejni trener preminuo je u 71. godini života, a u bogatoj karijeri Antić je radio u Partizanu, Saragosi, Real Madridu, Atletiko Madridu, Ovijedu, Barseloni, Selti, Šandongu i Hebeju, a bio je i selektor reprezentacije Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter