0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

BORIO SE DO POSLEDNJEG DAHA: Nekadašnji saigrač Radomira Antića govorio o njegovim poslednjim danima!

Objavljeno: 07.04.20 u 18:16

O poslednjim nedeljama života Radomira Antića govorio je njegov prijatelj i saigrač Radmilo Ivančević.

Antić nas je napustio u 71. godini i ostavio je veliku prazninu u svetu fudbala i ljubitelji ‘najvažnije sporedne stvari na svetu’ još uvek su u šoku. Ivančević je u razgovoru za ‘Informer‘ govorio o poslednjim danima velikog Mistera.

Ostali smo prijatelji do poslednjeg dana. Posle svega što je napravio kao igrač i trener, nije imao sreće da izdejstvuje poslednju pobedu. Čuli smo se pred katolički Božić, bio je na odmoru sa suprugom u Marbelji, pozlilo mu je, hitno je prebačen u Madrid, lekari su konstatovali kamen u žuču, došlo je do komplikacija, oštetio je pankreas – rekao je nekadašnji golman i potom dodao:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naslovna strana današnje Marke! 🙌 #RadomirAntic #Marca #RIP Inače Antić je jedini trener koji je vodio sva 3 velikana iz Španije – Atletiko Madrid,Real i Barselonu!

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

– Borio se bukvalno sve vreme. Bio je na aparatima. U jednom trenutku i u komi. Pre petnaestak dana pojavio se tračak nade. Uspeo je da sedne, komunicira, međutim, stanje se naglo pogoršalo, a zbog virusa korona pomerili su ga u nameri da ga osame. Nažalost, sinoć mi je njegova supruga saopštila da smo ostali bez Radomira- istakao je Ivančević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter