0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

VELIKANI SE KAKO DOLIKUJE OPROSTILI OD MISTERA: Real, Barselona i Atletiko tuguju za Srbinom (FOTO)

Objavljeno: 06.04.20 u 21:34

Prekaljeni fudbalski stručnjak Radomir Antić preminuo je danas u 71. godini.

Ceo svet je u šoku nakon smrti jedno od najboljih evropskih trenera, pre samo nekoliko dana u izboru španskih medija našao se na listi osam najboljih trenera koji su vodili Atletiko iz Madrida, ‘jorgandžije‘ neće zaboraviti svog Antića, a među prvima su se oglasili nakon njegove smrti.

Dupla kruna koju je Antić osvojio 1996. je zaostavštvina u Atletikovoj istoriji. U ovom intervjuu Antić se prisetio sjajnih sećanja na taj period, počivaj u miru – piše u objavi Atletika.

Na sajtu kluba Atletiko se opšrinim saopštenjem oprostio od nekadašnjeg trenera uz citat Migel Anhela predsednika kluba.

– Odlaskom Radomira Antića izgubili smo deo svog srca – piše u saopštenju u kome se između ostalog podseća na sve uspehe i rezultate iskusnog trenera.

Antić je u sezoni 2003. sa klupe predvodio i Barselonu, klub ga nije zaboravio.

Real iz Madrida takođe je uputio poslednji pozdrav Antiću, uz iskreno saučešće porodici i prijateljima svog nekadašnjeg trenera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter