0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

PARTIZANOVCIMA ĆE BITI TOPLO OKO SRCA – MITROVIĆ: Vratiću se, imam nedovršena posla u Humskoj!

Objavljeno: 06.04.20 u 13:34

Navijači Partizana rado se sećaju perioda kada je Mitrović nastupao u crno-belom dresu, a fudbaler najavljuje da tome nije kraj.

Kao golobradi tinejdžer borbenošću, zalaganjem i ljubavlju prema Partizanu kupio je sve navijače ‘parnog valjka’, a u opšrirnom razgovoru za ‘Mocartsport govorio je o vremenu proverenom u Partizanu.

Najtananije emocije vezuju me za Partizan. Boravak u Humskoj je jedan od najlepših perioda karijere. Živeo sam san: igrao za voljeni klub, nosio dres sanjan odmalena, delio svlačionicu sa momcima tretiranim poput idola kao što je Saša Ilić, trčao ka južnoj tribini posle postizanja gola... Na sve to, u prvom timu delio dobro i zlo sa generacijskim ispisnicima Markecom (Lazar Marković prim. aut) i Džigijem (Nikola Ninković) , kao i još nekoliko momaka iz omladinske škole: Tomićem, Brašancem, Jojićem, Aškovskim… Pokako su u prvi tim tad ulazili Živković i Pantić. Ma, uživanje – istakao je Mitrović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Napadač Srbije i Fulama se  priseća ‘zlatnog doba Partizana‘, a njegove reči zagrejaće srca svih partizanovaca.

– Taj period obeležilo je sjajno druženje. Bili smo baš dobar tim. Kad se stvori hemija unutar svlačionice onda sve ide kao podmazano: dao sam gol u prvom derbiju, radovao se Jojićevom u drugom, tim pogotkom osvojili smo titulu, prethodno igrali grupnu fazu Lige Evrope protiv kvalitetnih rivala… Žao mi je samo što je kratko trajalo, što nisam još koju godinu odigrao za Partizan. Voleo bih još jednom da pokušam i ostvarim ciljeve koje sam odavno sam sebi zacrtao. Pre svega se to odnosi na igranje s Partizanom u Ligi šampiona, ali i postizanje još golova. Osećam da to mogu. Imam još neke želje, može se reći nedovršena posla u Humskoj, nešto što nisam uradio u prvom mandatu. Kažu ljudi da ne bi trebalo planirati, ali svakako bih voleo da još jednom obučem taj dres – dodao je Mitrović.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter