1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

GLAVNA TEMA U REGIONU: ‘Najbogatiji srpski fudbaler ostaje bez 20 miliona evra zbog korone’

Objavljeno: 06.04.20 u 10:46

Čak su se i hrvatski mediji bavili koronavirusom i odnosom fudbalera u Srbiji.

Kako navodi ‘Index‘ zbob tromesečnog pritvora na koji je osuđen zbog kršenja samoizolacije u Srbiji, Aleksandar Prijović mogao bi da ostane bez 20 miliona evra.

Hrvatski portal naveo je da je Prijović prošle sezone potpisao ugovor sa Al Itihadom po kojem mu najbogatiji saudijski klub mora platiti 25 miliona evra, bez bonusa za golove i asistencije.

PRIJOVIĆ PRIZNAO KRIVICU: Čeka ga tromesečna kazna!

Prijović u ugovoru ima klauzulu koja bi mogla da pomogne saudijskom klubu da u kriznom vremenu olakša kasu. Al Itihad ima pravo raskida ugovora ukoliko igrač učini nešto što može da naškodi ugledu kluba.

DRUGA STRANA PRIČE: Grci otkrili nepoznate detalje o hapšenju Prijovića i zbog čega je priznao krivicu

Upravo tako moglo bi da se okrarakteriše njegovo hapšenje u Beogradu. Prijovićev ‘greh’ je što je u restoranu bilo više od pet osoba, čime je prekoračen dozvoljeni broj ljudi na jednom mestu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedan je Ronaldo! Pravi Ronaldo! 😂 #Ronaldo #Cristiano

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Prijović je sklopio sporazum sa tužilaštvom, te će tri meseca sedeti kući sa nanogicom, podsetimo, Prijović je treći fudbaler koji je u doba korone priveden i protiv kog je podignut sudski postupak, pre njega to su bili Luka Jović i Nikola Ninković.

0
0

1 Komentara

  1. Kazna je pravedna. Mora se sprovoditi prema svima koji se usuđuju da zbog svoje oholosti i bahatosti mogu da ugroze životi u njihovoj blizini. Za mene to je sa rizik predimišljajem.
    Dali životi umrlih of infekcije mogu da se kupe za 20 moliona bilo čega. Nemogu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter