0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

DUG PUT DO SRBIJE: Obišli ‘pola sveta’, a sada ih čeka četvoronedeljni karantin!

Objavljeno: 06.04.20 u 14:33

Brojni sportisti pored velikih muka uspeli su da dođu do svojih domova, a ne mare mnogo za izolaciju među svojima.

Neko je davno izrekao mudar citat ‘svuda pođi, ali kući dođi‘… Više od mesec dana ljudi se vraćaju iz inostranstva, a među njima su i sportisti koji su do do daljnjeg bez profesionalnih obaveza. Sastanak je bio u moskvi, a li do ruske prestonice pogotovo nije lako stigao Miroslav Bogosavac iz dalekog Ahmata.

Kada su nam saopštili da možemo kući i da aprila nemamo obaveze, a da je neki rok da se ponovo okupimo ako se bude igralo kraj maja, spakovao sam se ekspresno. Bukvalno poslednjim letom došao sam iz Groznog u Moskvu – rekao je Bogosavac.

Sa njim u društvu bio je trener Miodrag Božović sa saradnikom Vojom Ćalovim, Đorđe Despotović i Uroš Radaković igrači Orenburga, košarkaš Himkija Stefan Jović, Nikola Rebić član Eniseja. ‘Ptica je išla do Varšave po nekoliko odbojkaša i selektora Slobodana Kovača.

Posle pregleda na aerodromu ‘Nikola Tesla’ svi sportisti i treneri su dobili papir na kome piše da moraju u samoizolaciju u trajanju od 28 dana.

– Lakše će mi ovde biti da provedem četiri nedelje. Ove mere nas čeliče, a iskroeno se nadam da će se sve uskoro vratiti u normalu. Pričao sam sa prijateljima, koji su ranije došli i u svojim su domovima – poručio je na kraju Bogosavac, koji je do 30 juna na pozajmici iz Čukaričkog u Ahmatu.

FOTO: FK Čukarički

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter