0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VIJEIRA ZA HS: Portugalac preporučio Zvezdi ovog saigrača iz Žil Visentea, dopao bi se ‘Delijama’

Objavljeno: 05.04.20 u 19:42

Nekadašnji napadač crveno-belih imao je poruku za čelnike kluba.

Ugo Vijeira, fudbaler Žil Visente govorio je za naš portal, u intervjuu na Insgramu, a u prevođenju mu je pomagala supruga, simpatična Novosađanka.

Jedno od najzanimljivijih pitanja bilo je, kog fudbalera iz Pirtugala bi preporučio rukovodstvu Crvene zvezde, kao pojačanje za naredni prelazni rok.

– Preporučio bih Rubena Ribeiru, koji sada igra sa mnom u Žil Visenteu. On je ovde došao kako bi dobio priliku da oživi karijeru i igra mnogo lep fudbal, koji bi se sigurno dopao navijačima  – rekao je Ugo,

(VIDEO:YouTube/Este é Craque da Bola)

Napadač je istakao i da bi ponovo obukao crveno-beli dres…

– Naravno da bih voleo. Ne zavisi sve od mene, ali razumem da se sada pravi tim s mlađim igračima, ali nikada se ne zna… I dalje imam mnogo toga da ponudim u svetu fudbala. Videćemo kako će se završiti ova godina, ali kad sve prođe idemo van Portugala.

Neka anegdota iz vreme u Beogradu?

– Uvek smo se šalili, sa Grujićem, pogotovo Plavšićem, koji je najviše patio, ali je sve bilo s ljubavlju. I dalje se svi čujemo, sa Donaldom, Le Talekom…

32-godišnji Ribeiro može da pokriva više pozicija u veznom redu, a najviše mu odgovara centarlni deo. U bogatoj karijeri igrao je za Boavistu, Penafil, Beira Mar, Pakoš Fereiru, Rio Ave, Sporting i Al Ain, iz kog je početkom godine stigao u Žil Visente.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Večeras od 19h sa nama su Branko Jovičić,Hugo Vieira i Luis Ibanjez! Izvolite napišite nam u komentaru pitanje za njih? @bakula_3 @luisibanez88 @hugovieira10

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter