0
Evropske lige

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

SVAĐA SRBINA I KONTROVERZNOG ĐIĐIJA BEKALIJA: Mislite da ću moliti Planića? Čoveka bez karaktera!

Objavljeno: 05.04.20 u 12:55

Kontroverzni vlasnik FCSB-a Điđi Bekali ušao je u sukob sa srpskim štoperom Bogdanom Planićem, jer ovaj nije pristao na smanjenje plate.

Korona virus naterao je čelnike klubova da stegnu kaiš i traže od igrača da se odreknu dela primanja. Isto je učinio kontroverzni Rumun Điđi Bekali koji je ponudio igračima manje plate dok se fudbal ne igra. Na to navodno nije pristao naš štoper Bogdan Planić.

– Mislite li da ću da molim Planića? Nema šanse! Neka je zdrav, ali može da se oprosti od dresa FSCB-a. Pokazao je da je čovek bez karaktera, a video sam da je problematičan tip još od prvog dana kada smo potpisali ugovor s njim. Imali smo dosta problema još dok smo pregovarali, a nije mi se svidelo kakvo je lice pokazivao od prvog dana – istakao je Bogdan Planić za ‘Prosport’.

On tvrdi da Planić uopšte nije tako dobar igrač kao što se čini.

– Mislite li da će odbrana da nam propadne bez Planića? Kada krene prvenstvo za mesec-dva naći ćemo mu zamenu. Imamo Mirona, možda probam da dovedem Čindriša, mada je on skup. Ne znam šta bi mi igrači rekli, da dam 1.500.000 evra za njega, dok sam njima skratio plate – zaključio je Bekali.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter