0
Evropske lige

SEKS SKANDAL TRESE PREMIJER LIGU: Fudbaler Sitija prekršio karantin, kako bi orgijao sa prostitutkama

Objavljeno: 05.04.20 u 17:43

Klub je pokrenuo istragu, a najavljena je i kazna….

Kajl Voker, as Mančester sitija, ne miruje tokom karantina i vanrednog stanja usled pandemije korona virusa, kojim je u Velikoj Britaniji zaraženo više od 50 hiljada ljudi. 

Dok u državi vladaju stroge mere izolacije i zabrane izlaska, bek Sitija je zajedno sa prijateljem iznajmio kuću za osam hiljada funti, a zatim pozvao dve prostitutke koje su sa njima provele nekoliko sati, za šta su plaćene 2.200 funti. Fudbaler je pokušao da sakrje identitet i predstavio se devojkama kao „Kaj“, ali ga je jedna prepoznala, a kasnije sve ispričala medijima.

To se dogodilo samo nekoliko sati nakon što je Voker poslao poruku preko društvenih mreža i pozvao ljude da poštuju mere.

– Ostanite kod kuće, stalno perite ruke i slušajte uputstva nadležnih službi, jer samo tako možemo zaštiti ljude koji rade u našim bolnicama – poručio je Voker.

Kada je jedna od devojaka videla Vokerovu poruku, odlučila je da sve javno ispriča.

– On je licemer i čovek koji druge dovodi u opasnost svojim ponašanjem , kazala je između ostalog Luis Meknamara.

Voker nije imao kud – przinao je sve i uputio izvinjejne.

– Želim da se pošaljem javno izvinjenje zbog mojih odluka. Razumem da pozicija profesionalnog fudbalera donosi odgovornost. Želim da se izvinim porodici, prijateljima, klubu i navijačima zato što sam ih razočarao. Ono što sam ja radio je u potpunoj suprotnosti s onim što sam morao da radim u vreme izolacije – rekao je Voker.

Građani su najavili da će povodom ovog slučaja pokrenuti istragu i da je olakšavajuća okolnost što je igrač sam priznao prekršaj. Kako se spekuliše, njega čeka oduzimanje dvonedeljnih primanja, što je oko 260.000 evra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Večeras od 19h sa nama su Branko Jovičić,Hugo Vieira i Luis Ibanjez! Izvolite napišite nam u komentaru pitanje za njih? @bakula_3 @luisibanez88 @hugovieira10

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter