2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

HS OTKRIO DOGOVOR VAN LA PARE I ZVEZDE: Još dva predloga za raskid saradnje na stolu, čekaju se odgovori…

Objavljeno: 05.04.20 u 12:20

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je smanjenje plata igračima tokom perioda korone virusa, što su oni prihvatili, a potom je budžet sačuvan i odlaskom Radživa Van la Pare.

HotSport je prvi otkrio da su se Holanđanin i Crvena zvezda dogovorili o raskidu saradnje koja je trebalo da traje do leta 2022. godine. Crveno-beli su isti paket spremili za još dva fudbalera.

Prvi je Brazilac Žander. Levi bek se posle igranja rukom u Pireju i penala za Olimpijakos koji je koštao Crvenu zvezdu plasmana u evropsko proleće našao u nemilosti novog trenera Dejana Stankovića. Sklonjen je iz prvog tima i trenirao je po posebnom režimo. Brazilcu je sada spremljen sporazumni raskid ugovora.

Isto je i sa Hoseom Kajasom koji se nalazi u Španiji. Španac je napustio Beograd uz dozvolu kluba kako bi bio sa porodicom u teškim trenucima, jer je tu zemlju žestoko pogodila pandemija korona virusa. Iskusnom vezisti Crvena zvezda je spremila sporazumni raskid ugovora.

Sada se čeka odluka dvojice igrača hoće li ili ne prihvatiti ponuđeno. Kako HotSport nezvanično saznaje, dvojica igrača su blizu odluke da već ovog leta kao slobodni igrači potraže novi angažman.

Na tragu informacije: Mirko Marković

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. Znači pukli smo 2,5 mil. eur samo na ovoj trojici: V. La Para 1,3 + 350 h Žander Santana 200 h + 140h i Hose Kanjas 500 h eur!? Raskid, odlazak za džabe i nikom ništa!? Ljudi to je pola cifre koju daje Gazprom njeft, pa jel to malo?

    0
    0
    Odgovori
  2. Naravno, Zvezdini afro fanatici će sa svakim raskinuti ugovore, samo će ostati trećerazredni afrički “kapitalci” Ben i Boaći, koji nigde u svetu ne mogu da nađu klub, jer niko nije zainteresovan za te gromade! Ali, dok su Terzić i Mrkela na vlasti, Ben i Boaći ne treba da brinu, jer Zvezda je za njih sigurna kuća! Ali, kada prođe korona ko zna šta će biti sa ovim mentorima Bena i Boaćija! Tada više neće ništa biti isto kao do sada! Možda će i oni proći!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter