0
Evropske lige

DRUGA STRANA PRIČE: Grci otkrili nepoznate detalje o hapšenju Prijovića i zbog čega je priznao krivicu…

Objavljeno: 05.04.20 u 22:15

Srpski fudbaler nedavno je priveden zbog kršenja izolacije.

Usled pandemije korona virusa u Srbiji je proglašeno vanredno stanje, a sva okupljanja su zabranjena.

Zbog nepoštovanja ove mere Aleksandar Prijović osuđen je na tri meseca kućnog pritvora, jer je priveden u jednom beogradskom hotelu, s grupom od oko 20-ak ljudi. U međuvremenu su se pojavila nova saznanja, i to od grčkih medija, a to i ne bi trebalo toliko da čudi jer je Srbin pre Al Itihada igrao za tamošnji PAOK.

Tamošnja „Gazeta“ prenosi da je Prijović sam otišao u hotel kako bi ručao, a onda naleteo na pevača Radišu Trajkovića Đanija.

– Iako se držao na udaljenosti od 15 metara od ostalih, nekoliko trenutaka kasnije policija je ušla i uhapsila sve, pa i samog napadača. Restoran je normalno radio u okviru zakona, ali greška menadžera je bila što klijente nisu smeštali kako je trebalo. Činjenica da je u prostoriji bilo 20 ljudi bila je dovoljna da svi završe u pritvoru – piše „Gazeta“, a prenosi „Telegraf“.

Isti izvor podseća i na mere Vlade Srbije o vanrednom stanju:

– Prijović je, u suštini, sam otišao na lice mesta i u potpunosti se pridržavao svega, te nije imao nikakve veze sa drugim stolovima. Ali će morati da prizna delo za koje nije jedini krivac kako bi izbegao zatvor. Ustvari, on je platio cenu svoje popularnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svi mi koji jedva čekamo da se nastavi sezona… Šta mislite da li će se nastaviti u maju? 🤔

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter