1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VEČITI U AKCIJI: Zvezda i Partizan imaju planove, evo kako će uštedeti na platama igrača…

Objavljeno: 04.04.20 u 11:18

Poznati su novi detalji.

Nekima u crveno-belom taboru, sledi manji procenat smanjenja, a uveliko se priča sa igračima i ovo je plan do juna…

Igrači su na prinudnom odmoru, zbog korona virusa i već tri nedelje se nalaze u karantinu. Prethodnih nekoliko dana na tapetu su smanjivanja plata, a u realizaciju su krenuli Crvena zvezda i Partizan, sa planom da uštede u naredna tri meseca. Razgovori se vode, predloga je nekoliko i izgleda da će potpisi sporazuma uslediti čim se igrači vrate redovnim obavezama, ali nema dileme da slede „tanje koverte“ za april, maj i jun.

FOTO: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su predočili najplaćenijim igracima (Borjan, Ben, Garsija, Kanjas), da sledi polovljenje primanja, što znači ukupno, pojedinačno umanjene za 90 dana od 50.000 do 60.000 evra. Ostalim članovima tima procenat će biti manji, a sledi kockanje liste, mada kako saznajemo tridest odsto „oduzimanja“ je minimum.

Komšije iz Humske su imale sastanak sa kapitenom Vladimirom Stojkovićem, kome je predloženo da svi igrači imaju linearno umanjenje od četrdeset odsto za april, maj i jun. Ostaje da se ekipa konsultuje u narednim danima i da odgovore na ponudu, mada se čini da je ovo neki „minimalac“ i da nema prostora za ustupke.

0
0

1 Komentara

  1. Bravo, za Zvezdu! I treba skresati plate nego šta, a prvi na udaru treba da bude Borjan! Šta on misli da ako je odbranio nekoliko tuceta penala i uveo Zvezdu u LŠ da može da ima tolika primanja! Od smanjenja plate treba izuzeti Boaćija, tog nemilosrdnog strelca iz penala u SLS, koji je bio standardni rezervista u Kini, ali tu ima opravdanja jer su ga mrzeli treneri! I 33-godišnjeg Bena treba izuzeti od smanjenja, jer on pleni svojom igrom. Tako je brz a igra glavom i duel igra su mu na svetskom nivou! Zato je tolika potražnja za u svetu za ova dva “kapitalca”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter