1
Domaći fudbal

TUŽAN DAN ZA CRNO-BELE: Čuvani navijač Partizana pronađen mrtav kod kuće!

Objavljeno: 04.04.20 u 13:57

Čovek koji nije propuštao utakmice Parnog valjka.

Danas je u 66. godini života preminuo jedan od najpoznatijih navijača Partizana ikada – Miroslav Gajić, poznatiji kao Miša Tumbas.

Čuvani navijač kluba iz Humske bio je redovan gost svih Partizanovih utakmica, kako fudbalskim i košarkaškim, tako i ostalih sekcija sportskog društva. Tumbas je omiljen od strane ostalih pristalica crno-belih, ali i igrača i trenera, a čuveno je njegovo prijateljstvo s Duškom Vujoševiće.

Fudbalski klub Partizan od Tumbasa se oprostio porukom na Tviteru:

– Ostali smo bez našeg brata, prijatelja i najvećeg Partizanovca! Poslednji pozdrav našem Miši Tumbasu. Neka ti je večna slava! Tvoj FK Partizan – napisali su crno-beli. 

Kako prenosi portal „Blic“, telo navijača Partizana pronašla je žena koja mu nosi lekove i hranu. Ona je naišla na zaključana vrata, a pošto nije mogla da uđe u Mišin dom, odmah je kontaktirala hitnu pomoć. Kada su lekari ušli u kuću Tumbasa, mogli su samo da konstatuju smrt.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RIP 😢 ⚪️⚫️⚪️

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter