Srpski fudbaler Aleksandar Prijović danas je priznao krivicu kršenja zabrane okupljanja u vanrednoj situaciji, nakon čega je pušten iz pritvora.

Bivši fudbaler PAOK-a osuđen je na tri meseca kućnog pritvora.  Preostaje samo verifikacija sporazuma od strane nadležnog suda.


– Svi su uhapšeni u istoj akciji i posle policijskog zadržavanja i noći u pritvoru, privedeni su u Treće osnovno tužilaštvo. Priznali su krivicu i slopili nagodu na osnovu koje će naredna tri meseca morati da provedu u kućnom zatvoru. Istražni organi pokazali su da nema zaštićen i da će svako ko bude kršio zakon da bude kažnjen za to – piše Kurir.

VELIKI PREOKRET U SLUČAJU PRIJOVIĆ: Fudbaler nije prekršio policijski čas, već napravio žestoku glupost…

Prijović i još devetoro osumnjičenih potpisalo je sporazum o priznanju krivice kako bi dobili manju kaznu. Podsetimo, Prijović se sinoć našao u se nalazio u kafeu jednog hotela kada ga policija uhapsila. On je bio u već društvu od 15-20 ljudi koji su zaboravili na mere Vlade Srbije. Sa Aleksandrom Prijovićem u društvu je bio poznati pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga.