3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

NISU SAMO DOBRI FUDBALERI, VEĆ I LJUDI- TERZIĆ: Igrači Zvezde prihvatili smanjenje plata!

Objavljeno: 04.04.20 u 17:30

Ono što je najavljeno nedavno dobilo je epilog, fudbaleri Crvene zvezde pristali su na smanjenje zarada.

Informaciju je danas potvrdio Zvezdan Terzić u izjavi dostavljenoj medijima. Iako se možda nakon izjave kapitena Milana Borjana činilo da pregovori ovim povodom neće ići glatko, završeni su brzo.

OGLASILE SE I ‘DELIJE’: Mišo, veliki si! Počivaj u miru

Generalni direktor crveno-belih Terzić je naglasio da su igrači usled ekonomske krize pandemijom koronavirusa sami predložili klubu umanjenje zarada za 50 posto.

“VARIJANTA UZMI ILI OSTAVI”: Terzić najavio oštre mere – drastično smanjenje plata igračima Zvezde zbog krize…

Zadovoljstvo mi je da saopštim da su igrači Crvene zvezde i ovom prilikom pokazali visoku svest i odgovornost prema svom klubu. To je dokaz da nismo selektirali samo dobre igrače već i dobre ljude. Danas su Upravi kluba u pisanoj formi dostavili dokument koji između ostalog sadrži predlog za umanjenje plate od 50 odsto u naredna tri meseca, a da o eventualnom umanjenju zarada za naredni period razgovaramo u julu kada finansijske posledice pandemije budu jasnije vidljive. Prihvatanje ovakvog predloga bio bi samo deo mera koje FK Crvena zvezda sprovodi u cilju smanjenja troškova poslovanja, a sve sa namerom da sa što manje posledica prebrodimo predstojeću krizu – istakao je Zvezdan Terzić.

0
0

3 Komentara

  1. Što je kriza dublja, masovna hipnoza je veća, a manipulacija masama se provodi mnogo lakše! Naša javnost je u potpunosti indoktrinirana propagandom koja dolazi iz Zvezde o povezanosti trenutne 20-dnevne krize i hipotetičkim gubicima Zvezde zbog ove krize! Član sam kluba navijača Zvezde od 1985.g., od vremena kada je ovaj lik Terzić bio verovatno u Osnovnoj školi. Prema tome hoću da znam pravo stanje gde su završile sve one pare koje su stigle iz UEFA, vezane za plasman Zvezde u LŠ?! Hoću da konačno u Zvezdu uđu državni finansijski organi i provere poreklo i tokove novca!

    0
    0
    Odgovori
  2. “NISU SAMO DOBRI FUDBALERI, VEĆ I LJUDI”- TERZIĆ! Čvrsto verujem da je glupost neselektivna privilegija svih ljudskih grupa i da se ravnomerno distribuira po konstatnoj proporciji! To se lako vidi iz ove izjave druga Terzića! Znači dobri ljudi su sa mo oni koji prihvataju stav Terzića! A, što Terzić kaže na činjenicu da su privatizovani klubovi kao Voždovac i Čukarički isplatili sve prinadležnosti svojim igračima, bez prethodne ucene “uzmi ili ostavi”! Ali, to su privatizovani klubovi! Razlika je!

    0
    0
    Odgovori
    • C,c,c…otkrio si rupu na saksiji, kada si rekao da je razlika izmedju Zvezde, s jedne strane, i Čukaričkog i Voždovca, s druge strane, u tome što su ova dva kluba privatizovana! Ali, i Zvezda, Partizan, Radnički Niš ili Vojvodina su takodje privatizovani, ali od strane neformalnih grupa koje su prigrabile te klubove i rade u korist svojih džepova! Svi su ih odavno otkrili i to je jedan od razloga male posete na utakmicama u SLS! Naravno, ove neformalne grupe nemaju nikve veze sa zakonskom privatizacijom, ali imaju veze sa političkim poltronstvom! Svi rukovodioci ovih neformalnih grupa su pravi klonirani boljševici na vlasti, reciklirani ambiciozni mediokriteti i društveni kameleoni, recidiv iz vremena druga Tita!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter