0
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

TEMA KORONA NA HS – BOŽOVIĆ: Verovatno je sezona u Rusiji završena, ovaj period ostavlja posledice!

Objavljeno: 03.04.20 u 12:54

Belgijski scenario je moguć u pojedinim takmičenjima, a videćemo krajnji rasplet, samo da se ovo završi kriza koja drma fudbal – kaže trener Krila Sovjetov.

Odolevali su u Rusiji sve do pre dve nedelje u borbi sa koronavirusom, a onda su stopirani i treninzi u kampu, potom je doneta odluka da tokom aprila sve bude ‘zaključano’. Dane u Samari provodi trener Krila Sovjetov, koji se možda sutra letom iz Moskve vrati u Beograd.

– Videću da li ću moći da se ukrcam, ili da čekam neki drugi put. Karantin ovde ili u Beogradu veoma je slično. Mi imamo dozvole za izlaske, ali ovde ništa ne radi osim prodavnica i apoteka. Stanovništvo se pazi, a neke dalje procene su za sada nezahvalne – počeo je Božović razgovor za HotSport.

MIODRAG GROF BOŽOVIĆ ZA HS: U Rusiji nema straha od korone, spremamo se za Tambov!

Ipak, izrečena je mera zabrane fudbala.

– Doneta je odluka u klubovima da smo slobodni do 31. maja, a sa ove distance, velika je verovatnoća da je sezona u Rusiji završena. ‘Belgijski scenario’ je moguć u pojedinim zemljama, jer niko ne želi preveliki rizik.

Klubovi su već pretrpeli veliku štetu.

Na čitavoj planeti ovaj period bez normalnog funkcionisanja ostavlja posledice, utiče na budžete, plate i čak opstanak timova. Velikima i bogatima nije veći problem da sve prebrode brže od ostale većine.

KAKVA PORUKA ZA ČUVENOG ‘GROFA’: Miodrag Božović je moj fudbalski Bog! (FOTO)

Situacija će promeniti celokupnu situaciju na tržištu.

– Moj klub je već dugo uzimao samo slobodne igrače na tržištu, a davao im je solidne plate. Krila su jedini klub iz ove oblasti, teškoća je bilo i uvek su premoštene. Videćemo naredne korake i poteze rukovodstva.

Postoje neki predlozi iz FS Rusije.

– Ovde žele već dve godine unazad da prošire ligu za dva kluba, tako da je sada možda idealna prilika i da od leta krenemo dalje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tagujte kolegu iz teretane! 😂💪

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Bivši trener Crvene zvezde popularni ‘Grof’ je poznat kao osoba sa dobrim kulinarskim sposobnostima.

Uživam u kuvanju, to mi je jedan od omiljenih hobija. Pre dve nedelje sam kuvao pasulj, pa ostavio u zamrzivaču. Sada je još bolji i lepo sam ručao sa svojim saradnikom Vojom Ćalovim – rekao je na kraju razgovora za HotSport, Miodrag Bozović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter