3
Domaći fudbal

SINDIKAT ‘NEZAVISNOST’ ODGOVORIO VEČITIMA: U Engleskoj predlože igračima smanjenje plata, a ne kažu ‘Uzmi ili ostavi’! (FOTO)

Objavljeno: 03.04.20 u 19:45

Posle zajedničkog saopštenja FK Crvena zvezda i FK Partizan odgovor je stigao iz sindikata profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnot’.

Prvo je sindikat profesionalnih fudbalera na čijem čelu je Mirko Poledica obelodanio da FIFA i UEFA nisu predložile da se plate fudbalera umanje za 50 posto. To je ujedinilo Crvenu zvezdu i Partizan koji su poslali zajedničko saopštenje u kom se na udaru našao sindikat ‘Nezavisnost’.

Danas se sindikat ‘Nezavisnost’ ponovo oglasio na svojoj Fejsbuk stranici, a povodom vesti da je Premijer liga predložila da klubovi igračima smanje plate za 30 posto kako bi se sačuvala zaposlenost. Političari na ‘ostrvu’ traže da igrači deo novca prebace u humanitarni fond koji se bori protiv korona virusa. Evo šta je napisao sindikat ‘Nezavisnost’:

– Dakle, tamo gde klubovi beleže gubitke, oni PREDLOŽE igračima smanjenje plata i pozovu igrače i sindikat fudbalera na razgovor. Oni ne kažu UZMI ili OSTAVI kao neki pojedinci u Srbiji već imaju profesionalan i argumentovan pristup.

U svakoj zemlji gde trenutno ima gubitaka za klubove treba biti solidaran i to je potpuno normalno. Naši klubovi u ovom trenutku nemaju nikakve gubitke – piše u kratkom saopštenju.

Videćemo hoće li stići novi odgovor od strane ‘večitih’…

0
0

3 Komentara

  1. Ovom se iz ociju vidi da je prevara koji crni sindikati to ti je kao na svadbi svi vriste i vesele se ali zna se ko krese mladu.Tako i on nije zaradio kao igrac ni za polovnog jugica pa bi sada da se utali

    0
    0
    Odgovori
    • Ne nego Terza i Vazura su bas postenjacine,sram te bilo.Zbog takvih bolesnika kao sto si ti doticna dvojica imaju imovinu koja se meri milionima eura.Od cega?Od plate u klubu?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter