0
Fudbal

fudbaler reprezentacije Srbije na utakmici kvalifikacija za UEFA Evropsko prvenstvo 2020 godine protiv Ukrajine na stadionu Rajka Mitica, Beograd 17.11.2019. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Reprezentacija, Srbija, Ukrajine, UEFA Evropsko prvenstvo, EURO 2020

NOVA VEST: UEFA menja sistem baraža za EP, evo šta to znači za Srbiju!

Objavljeno: 03.04.20 u 22:49

Evropsko prvenstvo u fudbalu pomereno je za sledeću godinu, dok će se baraž koji je trebalo da se odigra u martu biti tek na jesen.

Srbija je u polufinalu grupe ‘C’ trebalo da igra protiv Norveške u Oslu. Taj meč je prvo odložen za jun, a pošto pandemija korona virusa ne jenjava, sad je pomeren za septembar. Ali, izgleda da UEFA razmatra novi sistem.

Naime, polufinala su trebalo da se odigraju početkom septembra, a finala pet dana kasnije. Sada postoji mogućnost da se finala pomere za mesec dana kasnije. Naime, problem su termini, a UEFA želi što više da ih da za klupsku sezonu koja neće pre kraja avgusta. Bar kada je reč o novoj.

Podsetimo, Srbija u polufinalu baraža za EP igra protiv Norveške u Oslu, a ako stigne do finala u Beogradu dočekuje boljeg iz dvoboja Škotske i Izraela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter