0
Evropske lige

NIKOLA MILENKOVIĆ: Uplašen sam!

Objavljeno: 03.04.20 u 19:28

Srpski reprezentativac nalazi se u Firenci gde prati tužne vesti u Italiji, ali i one koje stižu iz Srbije, a vezane su za korona virus.

Saigrač Nikole Milenkovića, Dušan Vlahović preležao je korona virus. Sada je za Rai Toskanu govorio bivši štoper Partizana koji je otkrio da je uplašen, ne za sebe, ali da za svoju porodicu.

– Veoma sam uplašen ovih dana, ali ne toliko za sebe, koliko za moju porodicu, za ljude koje poznajem, kao i generalno za ljudski rod, jer se sve dešava neverovatno brzo. Nadam se da ćemo uskoro izaći iz ove teške situacije, a najlakši put je tako što ćemo slušati preporuke nadležnih – istakao je popularni ‘Bleki’.

Srpski reprezentativac je potom ocenio Firencu u kojoj živi tri godine.

– Ovo je prelep grad i mi kao klub imamo fantastične navijače. Fjorentina ima veliku istoriju i visoke ambicije. Ne zaboravimo da su ovde nekada igrali veliki šampioni kao što su Antonjoni, Batistuta, Bađo, Rui Košta. Velika imena zbog kojih bi mnogi došli da igraju u ljubičastom dresu – istakao je Nikola Milenković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter