0
Domaći fudbal

STEFAN ĐORĐEVIĆ: Nije lako raditi ovako, ali su ljudski životi najvažniji!

Objavljeno: 02.04.20 u 15:07

Dok traje vanredno stanje izazvano pandemijom korona virusa, fudbaleri Vojvodine pokušavaju da održe formu radeći po instrukcijama i programu koji su dobili od svog stručnog štaba. Svako od njih se trudi da se maksimalno pridržava uputstava koja su im data, kako bi zadržali određeni nivo fizičke spreme.

Prema rečima levog beka crveno-belih Stefana Đorđevića, to je jedino rešenje u ovom trenutku.

– Vanredno stanje provodimo radno, barem onoliko koliko možemo u ovim uslovima. Svakako da nam nije lako, ali naravno, ljudski životi i zdravlje svih nas su važniji od svega. Radimo po programu koji smo dobili od našeg kondicionog trenera Saše Semeredija, a klub se potrudio i oko toga da svim igračima obezbedi biciklove, pa sada i na taj način možemo da održavamo kondiciju. Za to vreme, čekamo da vidimo šta će nadležni organi odlučiti u vezi sa nastavkom takmičenja – kaže Đorđević.

Pojedina prvenstva u Evropi, poput engleskog i nemačkog, treba da se nastave početkom maja i traju sve do kraja juna.

– To je za sada možda samo neki plan, jer niko sa sigurnošću ne može da tvrdi šta će se dalje dešavati u vezi sa pandemijom i kakve će sve posledice izazvati. Do nas igrača dolaze informacije da će i naše prvenstvo ipak biti odigrano do kraja, iako će ova pauza koju imamo sigurno ostaviti traga na svakog fudbalera. U svakom slučaju, trenutno je najvažnije to da svi ostanemo zdravi – napominje Đorđević.

On apeluje na sve građane da se maksimalno pridržavaju mera zaštite koje je propisala država.

– Lično, izuzetno se pazim u ovoj situaciji i pridržavam svega što nam je rečeno, te mislim da je to jedino što trenutno možemo da uradimo. Apelujem na sve naše navijače, kao i na sve ljude u klubu koji i sada izvrsno rade svoj posao, da mnogo vode računa o sebi, kako bi se ovo što pre završilo i kako bismo ponovo, zajedno, mogli da se radujemo novim pobedama – rekao je Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter