0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda se rastala sa strancem koji je bio rak rana navijača, dobro je prošla!

Objavljeno: 02.04.20 u 13:00

Klub i igrač postigli dogovor oko sporazumnog raskida ugovora, to je dobra ušteda za crveno-bele.

Hose Kanjas je dobio dozvolu Crvene zvezde da deset dana bude u Španiji, a pošto je tamo krenula epidemija korona virusa do daljeg će ostati u domovini. Ipak, od juče na platnom spisku crveno-beli imaju stranca manje, a kako HotSport saznaje potpisan je sporazum za raskid ugovora sa Radživom Van la Parom. Holanđanin je izrazio želju da napusti crveno-bele i Beograd, a da na leto potraži novi angažman kao slobodan agent.

Rukovodstvo iz ‘Ljutice Bogdana’ je ekspresno reagovalo, kratko su dve strane razgovarale i skockan je papir po kom će bivši igrač Fejnorda i Hadersfilda dobiti plate tokom angažmana od 31. avgusta zaključno sa martom ove godine. Van La Para je po dolasku iz Engleske potpisao ugovor do 30. juna 2022. godine, ali je zimus posle priprema na Kipru trener Dejan Stanković odlučio da ga „precrta“ kao Kanjasa i Žandera. Krilni napadač je upisao 16 mečeva, jedan gol i dve asistencije, a na terenu je ukupno proveo 957 minuta.

Zvezda će pokušati da i sa Kanjasem i Žanderom postigne sporazum, a da oni na leto mogu da pređu u drugi klub. Ovi potezi su očekivani, ali sve je ubrzala kriza sa korona virusom i isti principi biće primenjeni za pojedince koji nisu u planu Crvene zvezde za narednu sezonu.

Prodaja će uslediti u zavisnosti od potražnje na tržištu, što je jedan od glavnih prihoda šampiona Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter