0
Domaći fudbal

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

DOKAZ DA JE ZVEZDA STALA NA NOGE: Pohvale stigle iz Belorusije!

Objavljeno: 02.04.20 u 14:30

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je recesiju zbog pandemije korona virusa, ali je dobra vest da su crveno-beli stabilan evropski tim.

Dokaz za to stiže iz Belorusije gde je obelodanjeno finansijsko stanje u tamo najjačem klubu BATE Borisovu. Žuto-plavi su prošle godine zaradili 1,55 miliona dolara od prodaje igrača, dok su za pojačanja potrošili 680 hiljada. U tom izveštaju pomenuta je Crvena zvezda, ali u pozitivnom kontekstu.

Naime, crveno-beli su od BATE-a kupili Mirka Ivanića u transferu nešto većem od 1,3 miliona evra. Naravno, postao je završen na tri šestomesečne rate. Klub iz Borisova je objavio da je od tog transfera do sada na račun uplaćeno milion evra i da je ostala još jedna rata od 310 hiljada evra. Sada se postavlja pitanje da li će Crvena zvezda zbog recesije imati novca na računu da izmiri već na leto sve obaveze.

Od dolaska u klub Mirko Ivanić nije blistao, ali je na poslednjem meču protiv Napretka pred pauzu postigao gol i najavio je buđenje. Momak iz Bačkog Jarka je u dresu crveno-belih odigrao 44 utakmice i postigao je četiri gola uz tri asistencije. U Borisovu je odigrao 126 utakmica, postigao je 33 gola uz 23 asistencije.

FOTO: FK Crvena zvezda/Nikola Mitić

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter