1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT.RS

DIREKTOR ZVEZDE NAJAVIO SMANJENJE PLATA: Oglasio se Sindikat fudbalera ‘Nezavisnost’!

Objavljeno: 02.04.20 u 15:40

Generalni dirketor Crvene zvezde poručio je juče da će crveno-beli smanjiti troškove usled pandemije korona virusa, što je izazvalo polemiku.

Zvezdan Terzić je poručio da će za 50 posto biti smanjena primanja fudbalerima šampiona Srbije. Kako kaže biće to ponuda ‘uzmi ili ostavi’. To već rade najveći klubovi Evrope zbog gubitka novca od prodaje ulaznica i TV prava.

To je dovelo do reakcije Sindikata Profesionalnih fudbalera Nezavisnost. Oni su poručili da klubovi u Srbiji ne žive od TV prava i ulaznica, te da nema razloga za stezanje kaiša.

– Obaveštavamo igrače i javnost da nije tačno da su FIFA i UEFA dali preporuku da se igračima smanje plate na 50%. Naši klubovi ne treba da brinu, neće na kraju pretrpeti nikakvu štetu i sve će se vratiti u normalu. Štetu trpe samo klubovi čiji budzeti zavise od tv prava, ulaznica i sponzora a kod nas takvih prihoda gotovo da i nema – napisao je Sindikat na čijem čelu je nekadašnji fudbaler Mirko Poledica.

0
0

1 Komentara

  1. Mislim da će merama o kresanju budžeta Zvezde, biti izuzeta dva afrička škart “kapitalca” Ben i Boaći, iako ih niko u svetu ne traži, jer njih dvoje su simbol ovih afro fanatika koji vode Zvezdu! Ova dva škart “kapitalca” su obeležili jednu epohu, kada su golovima iz penala postali jedni od najboljih golgetera Evrope!Sve što su ovi afro fanatici uradili u poslednjih 8 godina, dovodeći nekakve polu polovnjake, spade u kategoriju “propast”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter