1
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

VAZURA OTKRIO: Bili smo u ozbiljnim pregovorima, sumnjam da će na leto biti transfera

Objavljeno: 01.04.20 u 11:30

Generalni direktor Partizana ističe da će klubovi koji zavise od prodaje igrača biti u velikom problemu.

Pandemija korona virusa stopirala je sportska takmičenja, a posledice krize su nesagledive.

Nema sumnje da će se trenutna dešavanja negativno odraziti na svetsku ekonomiju, a generalni direktor Partizana Miloš Vazura govorio je kako bi ona mogla da utiče na prihode Parnog valjka u periodu koji dolazi.

– Kriza će, svakako, da se odrazi na naše finansije, logično, baš kao i na svih klubova u Evropi, svetu. Jednostavno, to vam je lančano. Partizan živi od prodaje igrača, jasno je da će cene na tržištu da postanu značajno manje, uopšte, manje će da bude i transfera. Očekuje nas, definitivno, teška godina – rekao je Vazura za „Žurnal“.

FOTO: FK Partizan

Svi nezavršeni poslovi, koji su bili u fazi pregovora pre pandemije, sada vise o koncu.

– Ceo fudbal je stao, bukvalno. To je sasvim normalno, ljudski životu su najbitniji. Otkriću vam da smo imali nekoliko ozbiljnih razgovora za pojedine fudbalere i sve je stalo.

Pred srpskim klubovima je „teško leto“…

– Oni klubovi koji žive od TV prava i prodaje ulaznica, sada neće kupovati igrače. Transferi će da budu drastično manji, ma, sumnjam da će na leto uopšte i da ih bude! Očekujem izuzetno težak prelazni rok – poručio je Vazura.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter