2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BORJAN O PREDLOGU TERZIĆA DA ‘REŽE PLATE’: Razgovaraćemo u Beogradu, ovo nije tema koju možemo da rešimo na daljinu!

Objavljeno: 01.04.20 u 18:15

Najavio je danas generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić radikalne mere u klubu.

U planu je ‘rezanje plata’ kako bi se prebrodila teška finansijska situacija. Terzić je u izjavi za sajt kluba istakao da planira redukovane dohotke po preporuci FIFA i to za 50 procenata.

‘VARIJANTA UZMI ILI OSTAVI’: Terzić najavio oštre mere – drastično smanjenje plata igračima Zvezde zbog krize…

Nakon toga oglasio se i kapiten crveno – belih Milan Borjan. Istakao je da će igrači o tome raspravljati kada se okupe u Beogradu.

– Više od polovine igrača Crvene Zvezde nije u Beogradu, komuniciramo telefonskim putem. Ovo nije tema i odluka koja bi se rešava i donosila na daljinu već kada svi budemo u Beogradu sešćemo i razgovarati na tu temu, saslušati predlog kluba i izneti naš stav ili dati zajednički predlog. Vec tri godine naša svlačionica je jedna jedinstvena i jaka porodica koja sve odluke donosi i brani zajedničkim snagama, pa će tako biti i sada – poručio je Borjan.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

2 Komentara

  1. A, onda igrači posle svake utakmice odu do severa da podele radost ili tugu sa “Delijama”! Kako samo oni tada šalju snažnu poruku punu privrženosti i ljubavi za Zvezdu. Zvezda im je sve! Zvezda je ostvarenje njihovih snova, za Zvezdu se živi a time što igraju u Zvezdi to je privilegija samo odabranih! A, onda niko nije očekivao ovakvo stanje u svetu. Zahvatila nas je pandemija. Sve je stalo, stao je i fudbal! Javljaju se prvi znaci recesije i nemogućnosti normalnog poslovanja u fudbalu. Pošto nemaju prihoda, svi klubovi u svetu su počeli razmišljati o kresanju budžeta i plata. Zato i nije čudno što tako razmišljaju i u Zvezdi! Ali, sada se vidi prava privrženost igrača Zvezdi i njihova ljubav prema Zvezdi, kada i pored teške situacije u kojoj se Zvezda našla, neki igrači u prvi plan stavljajuju svoje zarade, pa se čovek prosto pita zašto neki igrači dolaze posle utakmice da se jave navijačima, kada su im zarade važnije od Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  2. Opa, ovo su neki disonantni tonovi! Terzić u klin, a igrači u ploču! Baš me interesuje kako će se ovo završiti! Može lako doći do raspada sistema u Zvezdi. Dirnite igračima sve ali ne dirajte u primanja!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter