0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

ZA VREME POLICIJSKOG ČASA: ‘Kao u akcionim filmovima’ – Opljačkan nekadašnji fudbaler Partizana!

Objavljeno: 31.03.20 u 13:17

U ova teška vremena sa kojima se suočava cela Srbija veliku neprijatnost doživeo je nekadašnji fudbaler Partizana Aleksandar Davidov.

Dok je na snazi bila zabrana kretanja zbog pandemije koronavirusa lopovi u Baču pokušali su da opljačkaju menjačnicu koja je u vlasništvu nekadašnjeg igrača crno-belih.

Za nevericu je da se ovako nešto dogodi u periodu borbe za zdravlje, za živote ljudi. Desilo se u vreme policijskog časa, kad je u pet ujutru zazvonio telefon nije mi bilo svejedno. Na sigurnosnim kamerama se sve videlo, automobilom su išli u rikverc, razbili staklo i ušli u lokal. Uništili su unutrašnjost i razbili sef kao u akcionim filmovima. Brzo su i uhvaćeni, a sef nisu ni stigli da otvore. Jedan od njih je iz Bača, malo je mesto, ljudi se znaju. Bio mi je njegov otac, šta čovek da radi. Ne mogu da verujem, u vreme vanrednog stanja, strašno – ispričao je Davidov za ‘Žurnal’.

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter