0
Domaći fudbal

VAN PERSI GA NIJE ZABORAVIO: Vidić je bio pravi ratnik, ‘gazda’ Mančestera!

Objavljeno: 31.03.20 u 09:19

Nemanja Vidić je u sećanju navijača Mančester junajteda ostao kao jedan od najhrabrijih i najpožrtvovanijih defanzivaca.

O njemu je govorio i nekadašnji protivnik, a kasnije i saigrač. Robin van Persi igrao je za tim sa ‘Old traforda od 2012. do 2015. godine, pre toga bio je napadač Arsenala.

ŠOKANTNA ISPOVEST OGNJENA VRANJEŠA: Na korak bio da postane novi Vidić, a onda je pocepao višemilionski ugovor!

Holanđanin je jedan od retkih igrača koji je imao priliku da oseti snagu Vidića u pokušajima da probije bedem ispred njegovog gola, a potom da iskusi kako je to sa njim deliti svlačionicu i dres.

RIO FERDINAND: Vidić ili Van Dajk? Vidić!

– Samo pogledaj tadašnji tim: Vidić, Ferdinand, Skols, Gigs, Kerik, Evra… Šampioni. Bilo je izuzetno primamljivo igrati sa njima… Lepo je bilo i to što više nisam bio najstariji i nosio najveću odgovornost kao u Arsenalu. Svaki tim ima svoju hijerarhiju. U Mančesteru je ona bila jasna: šefovi su bil Pol Skols, Rajan Gigs, Majkl Kerik, Nemanja Vidić i Rio Ferdinand. Sve što se dešava van terena, to oni rešavaju. Vidić je bio ratnik, gurao je glavu tamo gde je bilo jezivo gurnuti nogu. Sve je radio za pobedu– rekao je Van Persi.

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter