Nekadašnjem fudbaleru Partizana lopovi su u filmskoj akciji opljačkali menjačnicu i odneli veliku količinu novca.

Sećate li se Aleksandra Davidova. Fudbalera koji je obeležio najbolje dane Hajduka iz Kule i momak koji je za Partizan odigrao 29 utakmica i postigao tri gola. Zabeležio je i jedan nastup za reprezentaciju Srbije. On je je u Baču otvorio menjačnicu koja je opljačkana tokom vanrednog stanja za vreme policijskog časa.


– Za nevericu je da se ovako nešto dogodi u periodu borbe za zdravlje, za živote ljudi. Desilo se u vreme policijskog časa, kad je u pet ujutru zazvonio telefon nije mi bilo svejedno. Na sigurnosnim kamerama se sve videlo, automobilom su išli u rikverc, razbili staklo i ušli u lokal. Uništili su unutrašnjost i razbili sef kao u akcionim filmovima – kazao je za Žurnal Davidov.

Lopovi su brzo dolijali.

– Brzo su i uhvaćeni, a sef nisu ni stigli da otvore. Jedan od njih je iz Bača, malo je mesto, ljudi se znaju. Bio mi je njegov otac, šta čovek da radi. Ne mogu da verujem, u vreme vanrednog stanja, strašno – ispričao je Davidov.

Aleksandar Davidov je u karijeri igrao za Hajduk iz Kule, Partizan, Hapoel Arče, Beni Šaknin, Ašdod, Agrotikos, ČSK Čelarevo i TSC iz Bačke Topole.