0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

ISPAO SAM GLUP: Napio se na „korona žurci“, slupao džip – sada poziva ljude da ostanu kod kuće…

Objavljeno: 30.03.20 u 23:07

Džek Griliš, fudbaler Aston Vile, istakao je da se oseća „duboko osramoćenim“ nakon skandala.

Velika epidemija sa sobom nosi i nuspojave, a takva su ozloglašene „korona žurke“, koje se organizuju u stanovima za vreme karantina.

Jedan od onih, koji nisu mogli da odole, je fudbaler Džek Girliš. Vezista se raskalašno ponašao u stanu svog nekadašnjeg saigrača Rosa Mekormaka, nakon čega je pijan slupao svoj 70 hiljada funti vredan džip i oštetio još dva automobila na parkingu, a sve u vreme totalne izolacije stanovništva, zbog korona virusa.

Nakon što su o svemu počeli da pišu mediji, fudbaler je dospeo na stup srama, a onda je usledilo izvinjenje…

– Duboko sam posramljen zbog onoga što se dogodilo za vikend. Znam da je ovo teško vreme za sve nas, jer smo dugo u zatvorenom, prijatelj me je pozvao da odem kod njega i ja sam ispao glup i prihvatio sam. Ne želim da neko ponovi moju grešku, ja iskreno želim da ostanem kod kuće i pratim sve smernice i pravila koja se od nas traže – rekao je Griliš u video poruci na društvenim mrežama.

– To ću i raditi u bliskoj budućnosti i tražim od svih ostalih da urade isto. Nadam se da će svi prihvatiti moje izvinjenje i da krenemo dalje. Nadam se da ćemo u bliskoj budućnosti svi ponovo uživati, kada sve ovo prođe – dodao je fudbaler birmingemskog tima.

Aston Vila je saopštila da je duboko razočarana zbog incidenta i da će sredstva od kazne za 24-godišnjeg fudbalera biti uplaćena u humanitarne svrhe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter