0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

ŠOKANTNA ISPOVEST OGNJENA VRANJEŠA: Na korak bio da postane novi Vidić, a onda je pocepao višemilionski ugovor!

Objavljeno: 29.03.20 u 23:06

Ognjen Vranješ je u današnjem online intervjuu otkrio mnoge zanimljivosti iz svoje uzbudljive karijere.

U razgovoru na Instagramu sa srpskom novinarkom Ljiljanom Stanišić Vranješ je govorio ‘bez dlake na jeziku’ o raznim temama. Za njega je reprezentativna karijera završena, a omiljeni saigrači u nacionalnom timu su mu Miralem Pjanić i Edin Džeko.

OGNJEN VRANJEŠ STAVIO TAČKU: Gotovo je sa reprezentacijom!

– Kada sam imao 21 godinu imao sam priliku da odem u Mančester, to je propalo. Tvrdim da u tom periodu nije bilo napadača u Evropi koji je mogao da mi parira. Zbog svega što se dogodilo moja karijera u reprezentaciji je završena – rekao je između ostalog bosanskohercegovački defanzivac.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😂 #Zubizareta #Kolarov #JuzniVetar #OFKBeograd 😂

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Otkrio je i za čime najviše žali.

– Imao sam u Krasnodaru ugovor na dve godine, ponudili su mi novi, veći ugovor na još 3 i po godina. Mom tadašnjem menadžeru bio je problem da putuje 200 kilometara iz Rostova kako bi došao na pregovore, tada sam iz revolta ustao i pocepao ugovor, a potom sam otišao iz Krasnodara – rekao je Ognjen.

Podelio je i planove za narednu sezonu. Anderleht ga je platio 20.000.000 evra, sigurno je da im se ne isplati da sedi na tribinama.

Na leto se vraćam u Anderleht, videćemo šta će se dešavati dalje. Imam važeći ugovor još dve godine – istakao je Ognjen Vranješ.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter