0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

POKAZAO DRUGU STRANU: Fudbaler Partizana podelio svoj skriveni talenat.

Objavljeno: 29.03.20 u 22:09

Bojan Matić ove zime pojačao je Partizan iz redova Vojvodine.

Pokazao je golgeterske sposobnosti, a danas je sa navijačima crno-belih podelio i svoju drugu stranu.Partizanov napadač je na zvaničnom Instagram profilu Partizana pokazao svoju kulinarsku stranu.

INICIJACIJA: Odmah nakon meča Bojan Matić ‘propevao’ – Novajlija se odlično snašao (VIDEO)

Matić je kuvao za svoju devojku, pripremio je špagete taljatele, a u opisu video snimka podelio je i recept, tako da i vi možete da iznenadite dragu osobu prijatnim ručkom u ova teška vremena.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Vreme u #samoizolacija možemo iskoristiti i da razvijemo kreativnost i sa svojim partnerima ili prijateljima kuvamo omiljena jela. Malo smo zakasnili za nedeljni ručak, ali evo šta vam naš napadač @matke9 sa devojkom Nevenom preporučuje da napravite već za sutra. POTREBNI SASTOJCI: 1.Taljatele 2.Pesto sos(Teglica od 190g) 3.Pavlaka za kuvanje(200ml) 4.Slanina 5.Čeri paradajz 6.Rukola 7. Kačkavalj (250g) 8.So(po potrebi) Staviti vodu da proključa i potom dodati testeninu (Količina u zavisnosti za koliko se osoba sprema) Kuvati 7 minuta. Dok se to kuva, pored u tiganj dodati pesto sos, malo propržiti i sipati pavlaku za kuvanje i mešati tri minuta. Zatim dodati kačkavalj i promešati još minut dok se ne rastopi. U to sipati taljatele koje smo prethodno procedili. U drugom tiganju propržiti slaninu i zatim sve to servirati. #stayathome #ostanimokodkuce #fkpartizan #crnobelaporodica

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter