1
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

ONI RETKO GREŠE: Dinamo oterao štopera, a on sada ide u Premijer ligu za 30 miliona evra

Objavljeno: 29.03.20 u 14:46

Brazilac je privukao pažnju brojnih klubova Evrope.

Poslednjih sezona zagrebački Dinamo važi za pozitivan primer poslovanja, dovođenjem talenata i kasnije prodaje istih za velike svote novca.

Međutim, i najboljima ume da se potkrade greška, kakva je bila transfer Gabrijela Magaljaeša. 22-godišnji defanzivac sada nastupa za Lili, a uskoro bi mogao da zaduži opremu nekog od najvećih evropskih timova. Pre nekoliko sezona isti ovaj fudbaler proglašen je za nedovoljno talentovanog u Zagrebu i nije uspeo da se izbori ni za mesto „među 11“ u drugom timu Dinama.

(VIDEO:YouTube/TheArsenalFan)

Čelsi, Arsenal i Everton odavno u tefteru imaju momka, koji je pre dve godio nastupao na „Maksimiru“, kao pozajmljen igrač, ali samo šest meseci, jer su nadležni u klubu procenili da nema kvalitet. U leto 2018. godine vratio se u Lil, a sa 600 hiljada evra, njegova cena je skočila na čak 22 miliona, prema specijalizovanom sajtu Transfermarkt. Francuski mediji navode da Lil Magaljaeša neće pustiti ispod 30 miliona evra, a pored engleskih klubova zainteresovan je i tamošnji Pari Sen Žermen.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter