1
Domaći fudbal

PORED NJIH ‘BUBAMARA’ OSTAJE U DRUGOM PLANU: Spajaju ih dve stvari, lepota i ljubav prema fudbalu (FOTO)

Objavljeno: 28.03.20 u 21:30

Srpski fudbal je pri samom dnu u Evropi ako se gleda kvalitet i lepota same igre, ali po lepoticama koje rade u našim klubovima sigurno je na prvom mestu.

Rekao bi prosečni ljubitelj najvažnije sporedne stvari na svetu da fudbal i žene ne idu zajedno. Tačnije, to bi rekao samo onaj ljubitelj fudbala u Evropi i svetu koji nije posmatrao konferencije za novinare srpskih klubova. O ovim prelepim devojkama bruji region.

Crvena zvezda može da se pohvali sa dva lepa zaštitna lica u svom medija timu. Tatjana Šajković je dugo bila desna ruka šefu tima za odnose sa medijima crveno-belih  i plenila je svojom lepotom tokom konferencija za novinare. Sada se preselila u studio Zvezda TV gde radi kao voditeljka. Tanja je završila master na Političkim naukama smeru politikologija, pa ko zna, možda je jednog dana budemo videli i za skupštinskom govornicom.

FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen

Tu je i mlada Anastasija Velanac koja vodi emisiju za mlađe navijače Crvene zvezde – ‘Zvezda kids’. Lepotica rodom iz Užica studira na Fakultetu Političkih nauka i veoma je popularna među mladima.

Biljana Obradović je karijeru počela da gradi davnih 90-ih godina na TV Pink, u uspešnoj karijeri novinara intervjuisala je mnoge poznate ličnosti, kao i sportiste. Diplomirani je novinar, od 2007. godine ima svoju produkcijsku kuću koja radi emisiju Biljana za Vas. Kao novinar pokrivala je Olimpijske igre, a takođe i Svetsko prvenstvo u košarci u Indijanapolisu, Tokiju. Sve to ostavila je po strani zbog ljubavi ka FK Partizan čiji je portparol prethodnih sedam godina.

 

Devojka koja obara sa nogu je i Sanja Kružević. Lepotica iz Novog Sada proslavila se vodeći konferencije za novinare srpske ‘stare dame’ – Vojvodine. O Sanjinoj lepoti govori anegdota po kojoj je legendarni italijanski pevač Eros Ramacoti ‘zaljubljen’ napustio Srbiju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🆘

A post shared by Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Izdajem gnezdo na glavi 🐦

A post shared by Beba Kruzevic (@sanjabebaaa) on

Proleter iz Novog Sada može takođe da se pohvali lepom potparolkom Marinom Buljovčić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

magic hour

A post shared by marina buljovčić (@marapit) on

Predstavnica Mačve iz Šapca je naša dugogodišnja koleginica Ana Aćan.

Na Banjici svojom lepotom pleni Jelena Polić.

Donedavno svojom lepotom konferencije Radničkog iz Niša krasila je Sanja Mirković, a danas je fitnes i bodibilding instruktorka u gradu kraj Nišave.

FOTO: Facebook

Posle ovog teksta potkrepljenog slikama rekto ko će smeti da kaže da žene i fudbal ne idu zajedno.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter