0
Domaći fudbal

DRAGOSLAV STEPANOVIĆ: Poštujem pravila, protiv korone se borim belim lukom!

Objavljeno: 28.03.20 u 15:54

Prekaljeni fudbalski vuk Dragoslav Stepanović se u svom domu u Frankfurtu pridržava svih lekarskih saveta.

Čuveni Stepanović trenutno vreme provodi u svom domu u Frankfurtu, gde je u izjavi za Informer objasnio kako se nosi sa koronavirusom,

Nemačka preti da postane novo žarište nevidljivog neprijatelja, od koga je obolelo 45.000 ljudi, a preminulo je oko 300 osoba.

Sedim, ćutim i čekam da dođu bolji dani. Napolje maltene i ne izlazim, odem samo da prošetam do jedne šume u koju niko i ne zalazi, pa se posle toga vratim kući. Ovde sam sa suprugom i pridržavamo se svih saveta. Na ulazu u kuću su sredstva za dezinfekciju, čistimo dom, slušamo savete lekara, stručnjaka i nadležnih. Ćerka i sin su takođe u Nemačkoj, a okupljanja ćemo organizovati kada sve ovo prođe. I još nešto, beli luk urnišemo. Koristimo ga u velikim količinama. To je naš način borbe, ali bez mirovanja u kući situacija se neće promeniti – poručuje Stepanović za Informer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter