0
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / M. Todorović

STRAHINJA PAVLOVIĆ: Voleo bih da mi utakmica na „krovu“ ne bude poslednja u Partizanu

Objavljeno: 27.03.20 u 19:06

„Nadam se da ćemo se vratiti na teren, kao što neki najavljuju krajem maja“…

Talentovani defanzivac Partizana Strahinja Pavlović u video intervjuu na Instagram profilu crno-belih govorio je o tome kako provodi vreme u karantinu, ali i mogućem povratku na teren.

Ukoliko se prvenstvo u Srbiji ne bi nastavilo, utakmica između Voždovca i Partizana, za Pavlovića bi bila poslednja u dresu klub a iz Humske.

– Nadam se da neće tako biti i da mi utakmica protiv Voždovca nije poslednja u ovom klubu. Nadam se da ćemo se vratiti na teren kao što neki najavljuju krajem maja – počeo je Pavlović, a potom se osvrnuo na novi klub Monako i saigrača koji će mu najviše nedostajati:

– Znam da u julu idem i da me čekaju novi izazovi, ali ja živim za sledeći dan i ne razmišljam o tome. Čiča (Bojan Ostojić prim.aut) će mi nedostajati.

U borbu protiv pandemije virusa uključili su se i fudbaleri Partizana, koji su se odrekli dela primanja za mart.

– Nije bio nikakav problem da se odreknemo plate u ovakvoj situaciji. To je lep gest i nadam se da će se još ljudi priključiti.

Mladi fudbaler nije očekivao da će se Covid-19 ovako brzo proširiti.

– Nisam očekivao da će biti ovih razmera, nisam znao da se virus tako brzo širi. Najbolje je da se svi strpimo još neki period i kasnije vratimo fudbalu. Jedva čekam da se vratim na Teleoptik i treniram s saigračima, nedostaje mi to.

Dane izolacije, Pavlović provodi s porodicom u Šapcu.

– Imam dosta vremena da budem s mojima i jako mi prija. Poslednjih pet godina, od kako sam u Beogradu, nisam imao toliko vremena da im se posvetim.

FOTO: FK Partizan

Zid Pavlovićeve sobe krasi slika iz mlađih kategorija Partizana, gde mu je selekciji kadeta bio trener Slađan Šćepović.

Šćepa (SlađanŠćepović prim.aut) je sjajan čovek. Ima svoj stila rada, koji igrači mnogo voleli. Mi smo na njega gledali kao na drugog oca, pogotovo je bio važan za nas koji smo došli u Beograd sa strane.

Pavlović, kao i svi ostali fudbaleri formu održava u kućnim uslovima, a slobodno vreme provodi uz igrice i filmove.

– Svaki dan radim vežba, sa ocem i bratom. Trude se i njih dvojica, nisu loši… Takođe u slobono vreme igram igrice s bratom, pre svega „Kaunter Strajk“ i „GTA“, a gledam seriju „Vikinzi“.

Zbog samostalnog života u Beogradu, defanzivac je morao da preuzme ulogu kuvara.

– Od ove godine živim sam, tako da moram da kuvam. Trudim se da napredujem u tome. Mamina kuhinja je najbolja. Nemam problem s kilažom. Koliko god da jedem, kilaža je super, nisam kao Laki (Lazar Pavlović prim.aut).

Na kraju, Pavlović je pozvao sve da se pridržavaju mera prevencije.

– Ovaj virus je opsan i moramo da se pazimo. Moramo da se čuvamo zbog starijih, mi smo mladi i nama ne može mnogo da naškodi, ali moramo njih da čuvamo – poručio je Pavlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter