0
Evropske lige

FOTO: Videoton FC

NIJE USPEO SA PARTIZANOM I VIDEOTONOM: Ali, Marko Nikolić bi bio na dva koraka do Lige šampiona!

Objavljeno: 27.03.20 u 09:50

Iz Rusije stižu poruke da se fudbalsko prvenstvo definitivno neće nastaviti zbog pandemije korona virusa.

Dok se veliki broj evropskih zemalja nada da će se prvenstva nastaviti od početka maja, Rusi nisu optimisti. Pandemija korona virusa u ovoj zemlji je kasnila za ostatkom sveta, te je broj zaraženih sve veći. To bi moglo da dovede do toga da se Premijer liga Rusije ne završi.

To je potvrdio dobro upućeni novinar i navijač Lokomotive iz Moskve Ivan Karpov. On je rekao da su šanse 90 posto da se prvenstvo prekine.

– Fudbalsko prvenstvo se neće nastaviti, to je 90 odsto sigurno. Tabela će biti zaključena sa 22. kolom. Lokomotiva će kao drugoplasirana ići u Ligu šampiona – objavio je Karpov.

To bi značilo da bi novi šampion Rusije bio Zenit koji je prvoplasirani tim sa devet bodova više u odnosu na Lokomotivu i Krasnodar koji imaju isti broj poena i isti međusoban skor. Kako Krasnodar ima bolju gol razliku, išao bi direktno u Ligu šampiona, dok bi Lokosi u kvalfikacije.

Ljuti bi bili u Rostovu, jer imaju samo tri boda manje od trećeg mesta, a morali bi da se zadovolje kvlafikacijama za Ligu Evrope. U drugo po jačini evropsko takmičenje bi najverovatnije išli CSKA Moskva i Dinamo Moskva.

Ako bi Marko Nikolić preuzeo Lokomotivu bio bi na korak-dva od Lige šampiona. Ali, prvo da sačekamo konačnu odluku Premijer lige Rusije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter