0
Evropske lige

LIVERPUL BI MOGAO DA OSTANE BEZ TITULE: Novi predlog za okončanje Premijer lige razbesneće „redse“

Objavljeno: 27.03.20 u 17:58

Na „ostvru“ se traži model, po kom bi šampionat mogao da se privede kraju.

Virus korona zaustavio je skoro sva sportska takmičenja na planeti, a među njima i Premijer ligu.

Poslednjih dana spekuliše se kako bi prvenstvena trka u ovoj zemlji mogla da bude okončana, a prva opcija je da se lopta ponovo zakotrlja krajem aprila, naravno bez prisustva publike. Ipak, kako pandemija ne jenjava, sve se glasnije čuju novi predlozi, među kojima i onaj da se prvenstvo poništi.

Kako piše portal „Atletik“ o ovom predlogu glasali bi svi klubovi Premijer lige, a ukoliko bi njih 14 (od 20) glasalo za, bio bi prihvaćen. Ova incijativa još ranije je pokrenuta od strane Vest Hema, a nakon narednog video sastnaka svih klubova i čelnika takmičenja, koji je zakazan za 3. april, moglo bi da se zna nešto više.

Ukoliko dođe do poništavanja prvenstva, najviše bi oštećen bio Liverpul, koji na trofej čeka punih 30 godina. Tim Jirgena Klopa ima 25 bodova više od drugoplasiranog Mančester sitija i nedostaju mu samo dve pobede kako bi i matematički obezbedio titulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter