0
Evropske lige

ĆEZARE PRANDELI: Za mene je ovo Treći svetski rat, izgubio sam nekoliko prijatelja!

Objavljeno: 27.03.20 u 11:31

Italijanski fudbalski trener Ćezare Prandeli emotivno prati horor dešavanja u Italiji, već je izgubio nekoliko prijatelja.

Iskusni 62-godišnji stručnjak teško prima vesti iz svog rodnog mesta kod Breše gde je do sada umrlo oko 90 ljudi.

– U mom selu uglavnom ukupno za godinu dana umre 100 ljudi. I nekoliko mojih prijatelja je izgubilo bitku sa koronom. U jednom danu je bilo 13 sahrana. Fudbal trenutno ne sme da bude tema, niti bilo šta drugo – istakao je Prandeli.

Trener, koji je karijeru završio prošle godine u Đenovi, otkriva da ne napušta dom.

– U Firenci je situacija malo lakša, ali ljudi svakako samo idu u prodavnicu. Poslednji put sam izašao pre 10 dana. Brinem se o maslinama u svojoj bašti, živim u nekom paralelnom univerzumu gde sam poljoprivrednik. Ovo je kao treći svetski rat. Osim što vam je neko bitan preminuo, tužni ste i što zbog epidemije ne možete da ispratite voljenu osobu kako treba. Siguran sam da posle ovoga ništa neće biti kao ranije. Promeniće se vrednosti i otkrićemo pravi smisao života – zaključuje Prandeli.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter