0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

GDE SU I ŠTA RADE: Bivši igrač Reala i nestašni dečko koji je „razbio“ Srbiju sada glumi u krimi filmu! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.20 u 11:42

Predviđali su mu veliku karijeru.

Nekadašnja velika nada holandskog fudbala i bivši igrač Real Madrida, Rojston Drente, prešao je u glumačke vode.

Naime, levi bek se pojavio u seriji „Mocro Maffia“, koja se prikazuje u Holandiji, a koja se bavi bandama i trgovinom drogom u ovoj zemlji.

Nakon što se oprobao u rep muzici i snimio jednu pesmu pod umetničkim imenom „Roya2Faces.“, Drente se okušao i u glumi, a kako se snašao na novom poslu možete videti na snimcima, koje je podelio s pratiocima na Instagramu:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sneakpeak 00:00 laatste aflevering 👀🎬 @videolandonline #MM2 #kijkmaarwatjedoet als je niet ready bent kan je om 23:00 gaan slapen !

A post shared by Royston Ricky Drenthe (@roya2faces) on

Podsetimo, Drente je 2007. godine stigao u Real Madrid iz Fejenorda za 14 miliona evra, a nedavno je uvršten na listu od 10 najvećih promašaja kraljevskog kluba. Njegovom dolasku u Madrid, prethodile su sjajne igre na prvenstvu Evrope za mlade reprezentacije, gde je s Holandijom osvojio prvo mesto i bio proglašen za najboljeg igrača turnira. Svoju najbolju partiju na ovom prvenstvu, Drente je prikazao na finalnoj utakmici, u kojoj je Holandija ubedljivo savladala našu selekciju (4:1).

(VIDEO:YouTube/Roya2Faces)

Tokom boravka u Madridu, Drente je pažnju javnosti više privlačio incidentima koje je pravio van terena, nego dobrim igrama. 32- godišnji fudbaler danas igra za Kozaken bojs, koji se takmiči u trećem rangu holandskog fudbala, a po odlasku iz Reala, karijeru je pokušao da oživi u Herkulesu, Evertonu i Alanji, ali mu to nije pošlo za rukom…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter