0
Domaći fudbal

VLASNIK TSC O ‘REŽIJI’ NA BANJICI: ‘Kao da smo bili na streljanju, Radu je bolje da ispadne nego veštački da ga spašavamo’!

Objavljeno: 25.03.20 u 14:28

Iako je pauza u supereligaškom karavanu, svojevrsnih uzbuđenja ne manjka.

Janoš Žemberi ni dve nedelje nakon odigranog meča na Banjici ne uspeva da se pomiri sa pojedinim dešavanjima sa meča. Podsećanja radi, TSC je u meču koji je obilovao golovima savladao Rad sa 4:3.

Svašta sam viđao u životu, ali takvu režiju, nikad. Imali smo naspram sebe 14 fudbalera. Nisam se pomirio sa porazom, Bog nas je pogledao. Zamislite da gledate kako streljaju vaše ljude, bez suda. E, ne može! Nije zdravo, moj temperament nije mogao da izdrži, niti sam bio dužan da gledam – prisetio Žemberi meča i objasnio zbog čega je pre završnice meča napustio stadion ‘Kralj Petar Prvi’.

Njegove kritike odnose se na sudijski kriterijum Danila Grujića u ovom meču.

Kažnjeni smo, za kratko vreme, sa pet žutih kartona, domaćini jednim. A, igrali su grublje od nas. Ako smo zaslužili pet, onda su oni morali da dobiju barem šest opomena. Ostali smo sa desetoricom, prvi žuti karton naš fudbaler je dobio bez razloga. O prvom penalu da ne pričam. Otišao sam pre drugog, opravdanog penala, video sam šta nam se sprem – dodao je Žemberi.

Ni pobeda nije ublažila njegovu srdžbu na dešavanja tog dana.

Da smo ostali kompletni, dali bismo pet golova, Silađi i Lukić hoće prvo mesto na listi strelaca, o tome niko ne razmišlja. Ugrožena je direktno naša pozicija na tržištu. Radu nije bilo spasa, žao mi je tog kluba, ali nema razloga da ga više veštački spašavamo. Građevinarima je u interesu da ispadnu, da se presaberu i to je kraj – rekao je Žemberi.

FOTO: TSC

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter