0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SRAMNA ODLUKA: Sion otpustio sve fudbalere, među njima je i velika želja crno-belih!

Objavljeno: 25.03.20 u 11:50

Nakon što igrači nisu pristali na smanjenje plata čelnici kluba doneli su odluku da ih obaveste da mogu da potraže novu sredinu.

Ceo svet zbog koronavirusa trpi velike gubitke, a tako je i u sportu. Dok se veliki klubovi poput Mančester junajteda najavljuju da će igračima isplaćivati dohotke bez ikakvih umanjenja, sa druge strane imamo Sion koji je doneo sramnu odluku.

TOŠIĆ PRONAŠAO NAPADAČA ZA PARTIZAN: Nakon što je ubedio Natha, ‘Bambi’ bacio pik i na napadača! (FOTO)

Švajcarski tim odlučio se za sramne mere, oni su usled finansijske i zdravstvene krize odlučili da otpuste fudbalere: Među otpuštenima su: Ermir Lenjani, Havier Kuasi, Mikael Fakineti, Birama Ndoje, Joan Đuru, Pajtim Kasami, Sejdu Dumbija, Kristijan Cok i Alek Song.

NJUKASL NASTAVLJA DA TROŠI: Sikera i Dumbija nove mete ‘svraka

Partizan je prethodnog leta pokušao da dovede Sejdu Dumbiju, reč je o bivšem saigraču Zorana Tošića i Bibrasa Natha iz CSKA-a, tada u tome crno-beli nisu uspeli, možda je sada druga šansa da ‘parni valjak’ angažuje davnašnju želju i na taj način krene u pripreme za novu sezonu.

Na tragu informacije – Mirko Marković 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter