0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

NOVI PLAN REALA: Jović ide, on dolazi! Srbin ipak ne ide trajno!

Objavljeno: 24.03.20 u 09:20

Real Madrid sprema na leto ozbiljno renoviranje tima, a ono bi zahvatilo i našeg napadača Luku Jovića.

Sezona nije završena, Real je u trci za titulu u Španiji, ali je virus korona zaustavio fudbal i veliko je pitanje da li će se prvenstvo nastaviti. Zato Real već kuje planove za letnji prelazni rok, a prvi cilj je ‘devetka’.

Zinedin Zidan ove sezone može biti zadovoljan samo učinkom Karima Benzeme koji je na 36 utakmica postigao 19 golova uz devet asistencija. Međutim, zamene Luka Jović i Mariano Dijaz se nisu proslavili. Zato legendarni Francuz traži zamenu za ovu dvojicu, pa i Benzemu koji je u godinama.

Izbor je pao na norvešku zvezdu Erlinga Halanda. Momka koji ima 19 godina i koji je do početka marta u dresu Salcburga i Borusije iz Dortmunda na 33 utakmice postigao 40 golova.

Real Madrid bi tako gledao da proda Mariana Dijaza, a Luku Jovića pošalje na pozajmicu. Za sada su za ‘srpskog Falkaa’ zainteresovani Napoli, Totenhem i RB Lajpcig.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter