2
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

PROJEKAT ‘SRPSKA BOLONJA’: Kolarov želja Mihajlovića, na meti još jedan Srbin!

Objavljeno: 23.03.20 u 23:29

Kako su šanse sve manje da će se ova sezona normalno privesti kraju, Bolonja je krenula da pravi tim za sledeću sezoni.

Na listi želja Siniše Mihajlovića najzvučnije ime jeste Aleksandar Kolarov, ovu informaciju danas je preneo ‘Kalčo merkato’. Na ‘Renato Dal’ Ari‘ smatraju da bi se dobra saradnja koju gaji sa srpskim trenerom odlično odrazila na tim.

Navodi se da bi kao kamen spoticanja mogla da budu visoka primanja Kolarova, ali Italijani veruju da bi prijateljstvo sa Sinišom prevagnulo. Traži se i napadač. Prvo ime u ‘tefteru’ jeste Andrea Favili, dvadesetdvogodišnji napadač Đenove, ali se kao plan ‘B’ nalazi ime Brazilca srpskog porekla Lijanka Vojnovića.

Jedno su želje, a drugo realne mogućnosti, videćemo hoće li se Mihine ostvariti.

0
0

2 Komentara

  1. Miha bi najpametnije uradio kad bi kupio Sadiqa! Nije skup, Bologna bi se mogla ispruziti 15-tak mil. evra a dobio bi zmiju u napadu! Jeste da se na igraca Partizana nameracio Napoli, ali bi Miha pre stigao do njega, ako nista sto smo svoji….! Ne sumnjam da mu cinjenica da je igrac PFC ne bi smetala. U ostalom, sve i da hoce ,iz Zvezde nema koga uzeti, sve je to ispod nivoa zahteva igranja u Serie A.
    Ovo uopste pisem iz malicioznosti, stvarno tako mislim.
    Medjutim, pandemija Covid-19 je mnoge stvari poremetila tako da je sve otislo i pirinacc!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter