0
Fudbal

FOTO: Screenshot

POTVRĐENA JE ODLUKA – DIK PAUND: Olimpijske igre se odlažu, poznato i kada će se održati!

Objavljeno: 23.03.20 u 19:44

Član Internacionlnog Olimpijskog komiteta Dik Paund rekao je danas da će Olimpijske igre biti održane u drugom terminu!

Paund je istakao da će igre biti odložene najverovatnije do 2021. godine, a da će u naredne četiri nedelje svi detalji biti razrađeni.

GROBARI DA SE PONOSE: Umar Sadik se našao u odabranom društvu (FOTO)

Na osnovu dostupnih informacija MOK kojima raspolažemo odlučeno je da se Olimpijske igre odlože. Parametre o daljim planovima odredićemo u narednom periodu. Ono što sada mogu da vam kažem jeste da Olimpijske igre neće početi 24. jula, to sam siguran – rekao je Paund u telefonskoj izjavi ‘USA Today‘.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BIĆE POSLA ZA DRŽAVNE ORGANE: Anu Brnabić iznerviralo neodgovorno ponašanje pojedinih fudbalera! #Korona #Srbija #AnaBrnabic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Poslednjih dana sve više nacionalnih federacija i olimpijskih komiteta je tražilo da se Igre odlože za bolja vremena zbog pandemije koronavirusa. Podsetimo, većina članica MOK bila je za to da se Olimpijske igre odlože zbog korna virusa i nemogućnosti da sportiti postignu maksimalne rezultate.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter