4
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

IDE IZ GREŠKE U GREŠKU: Luka Jović udario na Dejana Stankovića, napadač Reala prozvao trenera Zvezde!

Objavljeno: 23.03.20 u 12:12

Fudbaler madridskog Reala poslednjih dana privlači veliku pažnju javnosti.

Nažalost, ne dobrim igrama i golovima, jer se utakmice i ne igraju, već potezima van terena i sporta.

U središte skandala, Luka Jović je dospeo nakon što je prekršio meru samoizolacije, po povratku u Srbiju iz Španije. Napadač je potom u jednom intervjuu priznao da nije bio oprezan, a onda i indirektno prozvao Dejana Stankovića.

Stanković je donirao respiratore i medicinsku opremu za borbu protiv širenja korona virusa, a na pitanje da li će i on pomoći u ovoj teškoj situaciji, mladi fudbaler je odgovorio:

– Naravno da ću pomoći! Ja sam i pre pomagao i neću ni sada prestati. To što ja ne iznosim u javnost kada, kome i kako pomažem, ne znači da to i ne radim. Smatram da najhumaniji ljudi ne pomažu drugima samo pod reflektorima i kada drugi gledaju – odgovorio je Jović, s jasnom aluzijom na aktuelnog trenera Crvene zvezde.

Stanković od ranije je poznat kao neko ko pomaže humanitarne akcije i skoro uvek to radi van očiju javnosti, a takođe nije želeo da komentariše izjavu mladog fudbalera.

0
0

4 Komentara

  1. Dejan Stanković, veliki čovjek, humanista, domaćin i fudbaler. Luka Jović, ako nastavi započeto, može biti upamćen samo po velikom broju klubova koje je promijenio i velikom broju alimentacija koje plaća raznim starletama.

    0
    0
    Odgovori
    • Treba objaviti ko donira (iznos nije bitan) da bi se podstakli misevi kao Jovic da i oni pomognu.Nije smetalo kad je Kostic donirao ali je za ovog amatera bitna objava da je Stankovic donirao.Igrao si u Zvezdi i dobro znas kog je Stankovic i ranije pomagao.Sramota me je sto si bio u Zvezdi prevaro od igraca!!!Nikad neces dostici Dekija,nikad……

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter